Društvene mrežeTechIzdvojeno

Pidžama Party izaziva poznate na gaming uživo

U ORGANIZACIJI GAMING PORTALA

Kako bi potaknuo sve čitatelje i gledatelje da ostanu doma, ali i da malo pomogne ubiti dosadu kućne izolacije, HCL Gaming Portal pokrenuo je tjednu emisiju naziva HCL Pidžama Party u kojoj ugošćuje poznata lica iz svih sfera.


Koncept emisije je spoj gaminga, zezancije i podcasta pa u svakom nastavku poznata lica HCL-a Igor Belan (glavni urednik) i Zoran Žalac (izvršni urednik) ugošćuju poznate osobe, s njima igraju videoigre te odgovaraju na pitanja publike. Emisija se na Facebooku i YouTubeu može gledati uživo svake subote od 18 sati, a poslije i kao snimka. Posljednji HCL Pidžama Party privukao je više od 80 000 gledatelja.

Do sada su emitirane dvije epizode. U prvoj epizodi gost je bio poznati komičar Ivan Šarić, kojemu se to toliko svidjelo da je odlučio postati stalni član ekipe. U drugoj epizodi sudionik je bio Daniel Lučić iz Croteama, najpoznatijeg hrvatskog developera igara, čiji su naslovi poznati po cijelome svijetu.

Publika tijekom cijelog tjedna u iščekivanju nove emisije može i aktivno sudjelovati u kreiranju zabavnog sadržaja objavljujući tematske fotografije (tema se mijenja svaki tjedan), uz hashtagove #ostanidoma i #HCLpidžamaparty. Najzanimljivije tematske fotografije dobit će i prigodnu nagradu od ekipe HCL-a.

Osim toga, publika tijekom tjedna može unaprijed postavljati pitanja za najavljene goste od kojih se najbolja izabiru te postavljaju uživo tijekom emisije. Publika svake subote može očekivati novo poznato lice i doživjeti ga u opuštenom izdanju te vidjeti kako se snalazi igrajući neku od video igara i odgovarajući na necenzurirana pitanja.

Svi gosti se javljaju putem video poziva, svatko iz vlastitog doma, poneki i zaista u pidžamama, a isto vrijedi i za voditelje Igora i Zorana. Cilj projekta je prikazati da se možemo zabavljati i družiti i dok smo svi u sigurnosti vlastitih domova, potaknuti što veći broj ljudi da zaista ostanu doma, po mogućnosti uz blagodati video igara.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close