NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Petry stopama Milinovića, ulazi u Predsjedništvo HDZ-a?

ZANIMLJIVO

Ernest Petry, ličko-senjski župan, kandidat je za Predsjedništvo HDZ-a


Nakon što je Andrej Plenković postao počasni građanin Ličko-senjske županije o čemu smo pisali, Ernest Petry će  vjerojatno postati član Predsjedništva HDZ-a kako piše portal Direktno.  Na 19. Općem saboru HDZ-a, koji će se održati  ove subote, 11. lipnja, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, bit će izabrano deset članova Predsjedništva i druge stranačke funkcije.  Direktno javlja da će Petry biti novi član Predsjedništva.

Uz to, sisačko-moslavački župan Ivan Celjak i ličko-senjski Ernest Petry kandidati su iz Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Istarske županije. – piše portal Direktno.

Podsjetimo, Darko Milinović kao član Predsjedništva HDZ-a izbačen je iz HDZ-a 2018. godine, o čemu su tada pisali svi nacionalni mediji.   Razlog izbacivanja bilo je dovođenje četiri autobusa HDZ-ovaca iz Like pred središnjicu u Zagrebu, što je Miličević prokomentirao:

“Nitko ne može zabraniti ljudima da dođu pred stranku, mi smo demokratska stranka. Donijeli smo odluku, mislim da je HDZ demokratska stranka, ali način dovođenja pred stranku određenog broja ljudi – mislim da to nije demokratski”, ustvrdio je Miličević sa Suda časti HDZ-a.

Petry ide stopama Milinovića, u subotu vjerojatno ulazi u Predsjedništvo HDZ-a.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: HDZ Ličko-senjske županije

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close