NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Petry o Užičkom kolu u Zagrebu: Naše hrvatsko „ja“ slabo je ili nepostojeće ako ga može dovesti u pitanje poskakivanje desetak folkloraša

REAGIRANJE

Novi župan Ličko-senjske županije Ernest Petry na svom Facebooku profilu reagirao je na komentare nekih HDZ-ovaca koji se odnose na mlaku reakciju HDZ-a na plesanje Užičkog kola u centru Zagreba.


Podsjetimo, 55. Međunarodna smotra folklora trenutno se održava u Zagrebu i trajati će nešto više od mjesec dana. U sklopu Smotre, srpski i makedonski folkloraši na Trgu bana Jelačića u Zagrebu zajednički su zaplesali Užičko kolo.

To je izazvalo cijelu lavinu reakcija s desnog političkog spektra, a Petry je jedan od HDZ-ovaca koji je odlučio reagirati. Njegovu objavu podijelila je i službena stranica HDZ-a.

Pročitajte u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close