VijestiPolitika

Petar Tomljenović je novi glavni urednik Radio Gospića

Na redakciju portala LIKACLUB sinoć je stiglo priopćenje iz Kulturno Informativnog Centra Gospić koje potpisuje ravnateljica Danijela Bogić, vezano uz izbor novog glavnog urednika programa Radio Gospića.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Prije nešto više od godinu dana Kulturno Informativni Centar Gospić, javna ustanova za kulturu na čelu sa mnom kao ravnateljicom dobio je koncesiju za obavljanje radijske djelatnosti za područje Ličko-senjske županije te je time 01. travnja 2017. godine započeo s radom Radio Gospić na frekvencijama 97,1 i 105,7 Mhz.
Od otvorenja radija, kao ravnateljica ustanove obavljala sam i poslove glavnog urednika međutim izmjenom Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada KIC-a Gospić razdvojeno je radno mjesto ravnatelj –glavni urednik te je od dana 25.05.2018.godine glavni urednik Radio Gospića Petar Tomljenović, dosadašnji novinar/voditelj.
Ovom prilikom želim zahvaliti na suradnji lokalnim medijima, institucijama i pojedincima na području županije, kao i svim poslovnim suradnicima.
Petru Tomljenoviću želim puno uspjeha u radu, a slušateljima koji su nebrojeno puta dokazali da im se svidio novi/moderni koncept Radio Gospića poručujem da i dalje Slušaju drugačije!

Ravnateljica
Danijela Bogić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram Radio Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close