Scena

Petar Grašo ima novi singl – Ne znan za se

Jedan od najtraženijih i najpopularnijih glazbenika Petar Grašo predstavlja novi singl “Ne znan za se”. Nakon iznimno uspješne ljetne turneje koja je započela spektakularnim koncertom u Areni Pula, Grašo je objavio novu pjesmu koja će obilježiti  jesen.

Autori novog hita “Ne znan za se” su najuspješniji glazbeni par u regiji – Vjekoslava i Tonči Huljić, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja –  Andres Mayo.

Tvorci aktualnih Grašinih pjesama “Uvik isti”, “Moje zlato”, “Srce za vodiča”, Vjekoslava i Tonči Huljić, sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Grašine nove pjesme, ujedno i naslovne pjesme nove RTL-ove serije “Prava žena”. Zbog nje se Grašo ponovno našao na setu jedne serije jer je novi spot snimljen u studiju Jadran filma u kojem se snima spomenuta serija. Inače, Grašo je svoj “glumački debi” imao u prvoj hrvatskoj sapunici “Villa Maria” s velikim hitom “Šta ti je svit”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close