Lifestyle

Pet godina rada portala LIKACLUB – najčitanijeg ličkog portala. Hvala vam što ste to postigli s nama!

Portal LIKACLUB pokrenut je na današnji dan prije punih pet godina

8. ožujka 2014. godine, na Dan žena, na kavi dvojice Ličana lokalpatriota, odlučeno je da će zajednički pokušati napraviti medij koji Lici treba biti na ponos. Medij koji će Liku promovirati na pozitivniji i bolji način od dotad viđenih, medij koji će komunicirati turizam, dobre priče, lifestyle, i neko modernije lice područja koje treba umiti i pokazati njegovu ljepotu. To je od prvog dana, Dana žena 2014., misija svih članova tima. S obzirom da je danas pet godina od tog dana, i da je portal LIKACLUB postao relevantan faktor na regionalnoj i nacionalnoj medijskoj sceni, čini se da smo u tome i uspjeli.

Najčitaniji lički portal po Gemius analizi – medijsko zadovoljstvo i rejting


Naš portal dio je Gemius analize čitanosti portala kojom mjerimo rejeting na nacionalnoj razini od srpnja 2016. godine, i s početnog 88. mjesta iz 2016., danas smo se pozicionirali na 63. mjesto po čitanosti svih portala u Republici Hrvatskoj. Ovoj statistici potrebno je nadodati i čitatelje iz inozemstva. Uz to, jedini smo portal s ličkim predznakom na Gemiusovoj ljestvici i branimo boje naših čitatelja u društvu ozbiljnih medija. Osim toga, po drugoj statistici analize čitanosti, Google Analyticsu, danas bilježimo mjesečno između 50 i 60 000 čitatelja. Rekordna čitanost portala u 30 dana bila je u mjesecu studenom 2018. s više od 63 000 čitatelja.

Redakcija raznih karaktera i profesija – neizmjerno bogatstvo

U međuvremenu, kroz portal LIKACLUB prošlo je nešto više od 20 kolega. Raznih profila, raznih profesija, raznih karaktera. Ekonomisti, pravnici, teolozi, učitelji, komunikolozi, arheolozi, studenti, i brojni drugi, obogaćivali su svojim interesima i sposobnostima, ono što čitatelji portala svakog dana čitaju. Sve kolege koji su bili dio naše redakcije dali su velik doprinos razvoju portala, a pogotovo aktivniji članovi redakcije i urednici, i na tome im danas na naš peti rođendan još jednom svima zahvaljujemo. Važno je posebno pohvaliti i naše bivše kolumniste, koji su angažirano i vrijedno svakog tjedna više od tri godine, dijelili svoje misli u kolumnama koje su se svakodnevno objavljivale. Danas, portal broji šest kolega koji svakodnevno ažuriraju sadržaj i prate sva bitnija zbivanja putem tekstova, videa i fotografija.

Čitajte nas i dalje

Vama, našim čitateljicama i čitateljima, na današnji dan posebno zahvaljujemo na čitanju i praćenju sadržaja. Lajkanje i praćenje na Facebooku, Instagramu i Twitteru, jednako nam je vrijedno kao i svaki klik na portalu. Vaše uključenje u uredničku politiku i sadržaj, često puta pokazalo se kao vrstan materijal za objavu. Naša redakcija uvijek stoji na raspolaganju za prijedloge tema i poboljšavanje kvalitete, budite nas slobodni kontaktirati na redakcijski mail ili brojeve telefona.

Čitateljicama portala LIKACLUB želimo i sretan Dan žena!

Čitajmo se i dalje, a slušajte i Klub radijskih postaja s četiri radijske postaje, te pratite sva nadolazeća zbivanja u Klubu svih događanja.

 

U ime redakcije portala LIKACLUB

voditelj Ante Fumić 

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close