AutomotoIzdvojeno

PERUŠIĆ Vozio pijan, bez vozačke i s tuđim tablicama, dobio 8 dana zatvora

On je uhićen, te je uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud gdje je proglašen krivim i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 8 dana, te je predan u Zatvor u Gospiću


Policijski službenici Policijske postaje Gospić jučer su u Perušiću pomoću zvučnih i svjetlosnih signala zaustavljali osobni automobil gospićke registracijske oznake koji se oglušio na znakove policije i nastavio kretanje te su ga zaustavili u mjestu Krš, Općina Perušić.

Utvrđeno je da je neregistriranim automobilom upravljao 41-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine pod utjecajem alkohola (1,52 g/kg) i bez položenog vozačkog ispita.

Također se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave, jer je na neregistrirani osobni automobil stavio ne pripadajuće registarske pločice koje je koristio na navedenom automobilu za sudjelovanje u prometu, zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close