Sport

Pedalafest – Festival koji slavi bicikliranje

Od 5. do 7. lipnja u Studentskom centru održat će se 3. Pedalafest, namijenjen svim ljubiteljima bicikliranja, ali i cijelim obiteljima koje će tamo ponešto naučiti, ali i dobro se zabaviti.


Ljubitelji pedaliranja, navratite od 5. do 7. lipnja u Studentski centar, gdje će se održati 3. Pedalafest, festival posvećen biciklu. Osim stručnih tema, koje će biti u znaku gradskog bicikliranja, tamo vas očekuje mnoštvo zabavnih i glazbenih sadržaja. Na tom biciklističkom festivalu moći ćete ponešto naučiti i na raznim radionicama, od popravljanja i ukrašavanja bicikala grafitima ili izrade soundsystema na biciklistički pogon do igranja bike-pola koje će vam prezentirati članovi kluba Bike Polo Zagreb.

Puno sadržaja bit će i za djecu, za koju će se osim predstava i cirkusa organizirati mala škola sigurnog bicikliranja. Mališani će moći iscrtati šarenu biciklističku stazu i kroz igru i zabavu usvojiti znanja o pravilnom korištenju bicikla. Biciklistički festival prati i filmski program, uoči festivala objavljen je i natječaj za izradu kratkog filma posvećenog svakodnevnom korištenju bicikala, a autor najboljeg uratka za nagradu će dobiti novi bicikl. Osim filmova, umjetnički program upotpunjava i izložba fotografija zagrebačkih biciklista i njihovih priča te izložba biciklističkih gradova u organizaciji Veleposlanstva Danske u Hrvatskoj.

Čitavu priču zaokružit će koncerti raznih bendova i prijatelja biciklizma u Zagrebu, nastupi performera, akrobata, plesača itd.

Organizator Pedalafesta je Sindikat biciklista, najaktivnija domaća biciklistička udruga koja je zaslužna za provedbu niza aktivnosti u popularizaciji bicikala kao prometnog sredstva u većim gradovima.

Ulaz na biciklistički festival je besplatan, a više informacija o 3. Pedalafestu može se pronaći na adresi www.pedalafest.eu.


 

Tekst: TZGZ

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close