LifestyleTech

Pećinski park Grabovača ima novi web!

Javna ustanova za upravljanje geomorfološkim spomenicima iz Perušića obavila je još jedan korak koji vodi k ozbiljnom bavljenju turizmom.

Putem Facebook stranice PP Grabovača objavljena je informacija o novoj web stranici. Moderan dizajn i dvojezična postava stranice dala je novu dimenziju svemu onomu što je Grabovača dosad postigla u promociji perušićkog kraja. Lika je dobila još jedan web koji zasigurno ulazi u TOP 5 po kvaliteti izrade i preglednosti unutar granice Ličko-senjske županije. Web stranicu je izradila tvrtka Dhar Media iz Zagreba.

Svim posjetiteljima posebno bi mogla biti zanimljiva Ponuda koja predstavlja sve zanimljivosti koje se nalaze unutar granica Parka a moguće ih je posjetiti uz stručne vodiče. Na punktu je moguće kupiti i suvenire domaće izrade, te još mnogo toga što niste nigdje imali priliku vidjeti.

Ono što svaki turist mora znati su i cijene, a na stranici možete pronaći i Cjenik za najam bicikala, najam sportskog terena za odbojku, edukativne programe, stručno vođenje po Parku te naravno cijene ulaznica.

Ono što Grabovača nudi zaista je neponovljivo iskustvo putovanja u prošlost, provjerite!

Pogledajte novu web stranicu na sljedećem linku – Dobrodošli u PP Grabovaču!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close