Pazite s kim putujete!

Iva Biondić

Jedina stvar gora od putovanja sa paničarem, je put s nekim tko bi radije vrijeme provodio pred tv-om, a ne u istraživanju grada…


Kaže se da nekoga zaista poznajete tek kada provedete 3 dana s tom osobom… Pa stoga pazite s kim putujete, da vam odmor ne bi postao nezaboravan, ali ne zbog lijepih uspomena…Odabranog suputnika možete ‘testirati’ na jednodnevnom izletu prije dužeg putovanja, a možete i samo provjeriti spada li u koju od navedenih kategorija.

1. Škrtac ili rasipnik

Želite unajmiti automobil i istražiti sve čari zemlje u kojoj ste, ali prijatelj, nakon što to već učinite, odbija platiti svoj dio pod izgovorom da je to bilo nepotrebno i da je to ionako bila vaša ideja. Ista stvar se događa s nekime tko rasipa novac, pa kasnije posuđuje od vas.

2. Paničar

Svi smo imali barem jednog kolegu s faksa ili škole, koji se tresao prije svakog ispita i paničario da neće proći. Sada ga zamislite u drugom okruženju. U nepoznatoj zemlji, zagubio se u nekoj ulici, skrenuo van planirane rute, a vi ste s njim… S takvim sigurno ne želite provesti odmor.

Više na punkufer.dnevnik.hr


Foto: pixabay

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u