KarijeraIzdvojeno

Patrik Vlahinić: “Od malih nogu sanjam biti dio Hrvatskih oružanih snaga”

PROFESIONALNI VOJNIK

Jedan od mladih naraštaja Hrvatske vojske – Patrik Vlahinić, sudionik događaja obilježavanja 28. obljetnice osnutka 9. gardijske brigade Vukovi i obljetnice Motorizirane bojne Vukovi Gardijske mehanizirane brigade, rekao nam je par riječi o sebi.


Rođen sam 18. travnja 2001. godine u Ogulinu, a stanujem u Križpolju. Završio sam srednju školu u Karlovcu, za mesara, ali od malih nogu sanjam biti dio Hrvatskih oružanih snaga. Kada sam završio školu, odmah sam se dobrovoljno prijavio na vojni rok.”

Kako i sami znamo, bez podrške obitelji u svemu, sve bi to bilo puno teže.

Obitelj je bila i ostala ponosna na mene što sam odabrao takav način života.

Patrik nam dalje o sebi, svom pozivu i samom događaju zbog kojeg sve ovo i pišemo, govori:

Ja sam profesionalni vojnik. Pripadnik sam 9. gardijske brigade Vukovi. Nakon vrlo teške i zahtjevne vojne obuke, koja je obuhvaćala i hodanje od Gospića do Ljubova (26 km), primili crne beretke s oznakom vuka u čast 56 poginulih pripadnika 9. gardijske brigade Vukovi.

Planovi za budućnost sada su mu što više napredovati u hrvatskim obrambenim snagama, a mi mu u tome želimo puno sreće!

Više o cijelom događaju OVDJE.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close