Zdravlje

Pasta za zube može poslužiti kao test za trudnoću

Ako planirate potomstvo i već ste potrošili puno testova za trudnoću, možda vam padne na pamet i neko jeftinije rješenje koje bi moglo otkloniti sumnju u to je li riječ o trudnoći, piše Večernji list.


Rezultat će pokazati, tvrde mnoge žene na raznim ženskim forumima, i obična pasta za zube. Mora biti bijela. Najbolje je raditi ovakav test s prvim jutarnjim urinom. U čistu posudu stavite malo paste za zube i pomiješajte s istom količinom urina. Sve zajedno lagano promiješajte. Kada su se i urin i pasta “povezali”, ostavite tako 3-5 minuta. Nakon tog vremena ili se neće pokazati nikakva promjena, što znači da niste trudni, ili će pasta postati pjenasta i može imati plave tragove, što znači da je test pozitivan.

Više na Večernji list

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close