Kućni ljubimci

Pasmine koje se najbolje slažu s drugim psima

Ako želite svom psu pronaći idealnog prijatelja i suputnika te ako želite proširiti svoju obitelj za još jednog kućnog ljubimca, onda je vrlo važno da znate koje se to pasmine najbolje slažu s drugim psima


1. Baset

Baset je vrlo drag pas koje je vrlo lako učiniti sretnima. Po prirodi su vrlo opušteni te se jako dobro slažu s ostalim psima. Laju jedino kada je to stvarno potrebno, a ne jer vide psa na drugoj strani ulici.

2. Goldendoodle

Postoji više razloga zašto je ovo idealan obiteljski pas. No, onaj najbitniji je to što se goldendoodle odlično slaže s djecom i ostalim kućnim ljubimcima, uključujući i druge pse. Vrlo su dragi i zaigrani.

3. Engleski lisičar

Riječ je o vrlo društvenoj i čoporativnoj pasmini. Točnije, engleski lisičar puno bolje funkcionira kada je okružen s drugim psima. Kad je sam, zna mu biti jako dosadno te je stoga bitno da puno vremena provodi u društvu i igri.

Izvor: Pixabay

4. Koker-španijel

Jedna su od najpopularnijih pasmina, i to s razlogom. Koker-španijeli su veseli, pametni i nježni psi koji se obožavaju igrati s ljudima i s drugim psima. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close