Lifestyle

Podrška za Medu : “Pas a ne zločinac !”

Hrvatskim se medijima ovog tjedna proširila vijest o mjestu Peroj pokraj Pule gdje živi jedini pas u Hrvatskoj koji je dosad dobio sudsku zabranu zbog koje ne smije lajati od 20 sati navečer  do 8 sati ujutro.

Ako Medo zalaje, i to samo jednom, njegovi vlasnici morat će platiti čak 20 tisuća kuna, zbog čega je Medo tijekom tog vremena zatočen u kući, iako je on zapravo pas čuvar koji je navikao “patrolirati” velikim dvorištem obitelji Šimunović.

Ovako blesavi uvjeti izrečeni su krajem desetog mjeseca prošle godine na Općinskom sudu u Puli koji je ocijenio da tužba susjede Veselke Vukotić zbog neprestanog Medinog laveža, remeti njezin san i tako loše utječe na cjelokupno zdravlje.

Naravno, sve je ovo privuklo pažnju javnosti, a kao što smo već i pisali, pokrenuta je i grupa na Facebooku  koja je u manje od 24 sata skupila preko 1000 članova.

Još uvijek se ne radi o velikom broju sljedbenika, ali popularnost grupe iz dana u dan raste, a ljudi su počeli objavljivati i fotografije svojih ljubimaca s porukom “i ja lajem za Medu”.


 

Foto: Facebook
Tekst: Index

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close