TurizamIzdvojeno

Partyja će ipak biti – otvara se Papaya klub na Zrću!

NAJPOZNATIJA HRVATSKA PLAŽA

U petak 3. srpnja otvara se nova ljetna sezona slavnog Papaya kluba na plaži Zrće, izvijestili su u utorak na službenoj Facebook stranici kluba.


“Sezona 2020 je bila daleko najnepredvidivija u povijesti našeg kluba. Unatoč promjenjivim uvjetima, naša konačna odluka je da klub otvorimo od 3. srpnja do 25. kolovoza 2020 kako bismo zajedno zabavili kroz teška vremena”, stoji u objavi.

Papaya klub će raditi svaki dan, a radno vrijeme će ostati isto – zabave na bazenu će se održavati od 15 do 20 sati, a noćne zabave od 23 do 5 sati.

Iz kluba ističu da će glavna pozornica će biti “potpuno operativna i spektakularna kao i uvijek”, a zbog sigurnosnih mjera koje su još uvijek na snazi širom svijeta, svi veliki festivali i DJ nastupi će ostati odgođeni za 2021 godinu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Papaya club / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close