Scena

Party na cijelom otoku? I to je moguće!

Kada Innervisions radi party onda je to party za pamćenje. Lost In A Moment partyji odvijaju se na lokacijama od kojih sakupljaš vilicu po podu i guraš okanca nazad u duplje.

Prethodnog mjeseca ekipa je najavila da će se event u Barceloni održati u staroj vojnoj utvrdi. Nekako si misliš da ne može bolje, je li? Hah! Krivo!
Za amsterdamsku Lost In A Moment inačicu voditelji labela Âme potvrdili su da je zakupljen čitav Pampis otok. Radi se o tvrđavi iz 19. st.na umjetnom, ljudskom rukom načinjenom, otoku čija inicijalna funkcija je bila da štiti grad no sada služi kao atrakcija za kojom turisti sline.
Iako je jedini put da živiš do maksimuma da si neprestano prisutan baš sada i ovdje, povijest ima način da te hipnotizira svojim kumulativnim pričama. Postoji nešto magično da hodaš hodnicima i ulicama u kojima su se odigrale tolike sudbine.
Iako lineup ovog spektakla, koji će se održati 5. srpnja, još nije poznat uopće ne sumnjamo da će Innervision za ovo izvući najbolje što može.
Za sve one koji neće biti u mogućnosti izgubiti se u trenutku na otoku Pampus, Lost In A Moment eventi će biti rasipani po svijetu i u narednim mjesecima ćete ih moći upecati u Rio de Janeiru, Parizu, Napulju, Berlinu i velikoj Britaniji… ali gle, tvrđava je tvrđava.

Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close