Scena

Parni valjak slavi svoj 40. rođendan

U maloj i velikoj dvorani Doma sportova, 18. i 19. prosinca, Parni valjak proslavit će 20 godina najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije i 40 godina postojanja benda – 40 godina putovanja sa svojim najvjernijim pratiteljima – svojom publikom


Ovog prosinca Parni valjak slavi, a razloga za slavlje nikada nije bilo više. Dva dana zaredom, dvije različite dvorane, dvije različite velike produkcije, dvije različite velike priče – za dvije velike godišnjice legendarnih rock velikana!

Ovi nepopravljivi romantici, rokeri i još mnogo mnogo više 18. prosinca će akustičnim, a 19. prosinca električnim koncertom sa svojim vjernim suputnicima obilježiti dvije okrugle i zaista impresivne godišnjice te zaljubljenicima u svaku od svojih strana priuštiti večer baš za njih!

Kako i sami kažu ‘vrijeme samo broji svoje godine’ – nižu se i nižu, no za Parni valjak i njihovu publiku donose samo dobro. Rasli su i mijenjali se, no jedno je nesumnjivo oduvijek isto – kad su zajedno, dobro je! Brojnim stranicama hrvatske rock povijesti koje su ispisali odličnim svirkama i nezaboravnim albumima, ovoga prosinca Parni valjak dodaje još jednu – s dva koncerta i konceptom kao nikada do sada postaju prvi bend koji će u dva dana, s dva različita koncerta i dvije različite produkcije osvojiti dvije dvorane Doma sportova!

Ulaznice za ove koncertne tulume dostupne su kroz sustav Eventima ili na www.eventim.hr, do 30. rujna po cijenama od 130 kuna za akustični mali Dom sportova te 110 kuna za električni veliki Dom sportova. Sudeći po dosadašnjoj prodaji na tulumima će biti gužva – zato hitro po svoje ulaznice, poručuju organizatori!


 

Tekst: tportal
Foto: wikimedia commons

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close