NovacKontinentalniVijesti

Park prirode Lonjsko polje – prvi park prirode u Hrvatskoj koji je uveo plaćanje kriptovalutama

U Parku prirode Lonjsko polje osim hrvatske kune kao sredstvo plaćanja možete koristiti bitcoin i druge kriptovalute.


Kupnja ulaznica za vožnju čamcima na solarni pogon po rijeci Strug poznatoj kao „Slavonska Amazona“, obilazak „Posavskog safarija“ – tradicijskom pašarenja, obilazak ornitološkog rezervata Krapje đol te promatrajte polja s novih promatračnice „Ptica kosac“, „Bijela roda“ ili „Vrška“  kao i svih usluga i suvenira mogu se platiti kriptovalutama putem Eletrocoin PayCeka.

Drago nam je da smo prvi park prirode koji je uveo ovu uslugu. Zasigurno time potičemo i ulagače u kriptovalute na promišljanje o važnosti zaštićenog područja, njegove održivosti ali i uživanje u prirodnim ljepotama“ istaknula je ravnateljica Javne ustanove „Park prirode Lonjsko polje“ Marija Kušmiš.

Park prirode Lonjsko polje treći je po veličini zaštićeni park u Hrvatskoj. Različitim ulaganjima u proširenje ponude, usluga i infrastrukturu privlači brojne posjetitelje. Već su ove godine imali novost za mališane uvodeći u svoju ponudu edukativnu AR igru – igru proširene stvarnosti zahvaljujući kojoj djeca i mladi upoznaju autohtone životinjske vrste Parka prirode Lonjsko polje. Osim korištenja inovativnih multimedijalnih sadržaja, vrlo atraktivne su vožnje na e-biciklima i čamcima na solarni pogon. Ovakvim novitetima, korištenjem zelenog i digitalnog osim što se na zanimljiv način uči o prirodnim bogatstvima, doprinosi se zaštiti okoliša i poticanju drugih na isto, a uvođenjem kriptovalute zasigurno omogućuju pristup novoj strukturi posjetitelja.

Iz Electrocoin d.o.o. ističu kako je interes poslovnih subjekata za uvođenjem plaćanja njihovih proizvoda i usluga kriptovalutama u stalnom porastu te kako iznimno veseli činjenica da taj trend nije isključivo vezan za tvrtke iz segmenta tehnologija i financija:

Odličan primjer za to je i izvrsna suradnja s Parkom prirode Lonjsko polje koji je prepoznao potencijal implementacije PayCek sustava naplate kriptovalutama u svoje poslovanje i time pokazao ne samo da ide u korak s tehnološkim trendovima budućnosti već da je i prepoznata potreba nove generacije potrošača.

Park prirode Lonjsko polje prvi je park u Hrvatskoj, ali i šire, koji već danas svojim posjetiteljima omogućava da posjet Parku i konzumiranje ostalih sadržaja iz ponude mogu platiti kriptovalutama što nas u Electrocoin d.o.o. čini iznimno ponosnima.”



Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close