Turizam

Parfem Plitvice u časopisu Croatia Airlines: “Ponesite komad Hrvatske u svijet!”

Sredinom veljače Plitvička jezera dobila su svoj  jedinstveni turistički suvenir  – parfem Plitvice koji je posvećen ljepotama prirode koja čini najpoznatiji svjetski dio Ličko-senjske županije.


U glavnim notama premium parfema se nalazi miris jedne od autohtonih vrsta orhideje koja raste na području Plitvica, tu je i mirisni spoj mahovine i slapova, ličkih šljiva i đurđica koji rastu po šumama Velebita. Proizvođač i idejni začetnik projekta je tvrtka Plitvice Times iz Hrvatske, a parfem se može nabaviti na Web Shopu stranice The Plitvice Times OVDJE.

Vijest o prvom plitvičkom parfemu brzo se proširila medijima, a za najnoviju promociju autohtonog plitvičkog suvenira zaslužna je aviokompanija Croatia Airlines. Parfem je objavljen u novom izdanju Croatia-e, putnog časopisa Croatia Airlinesa koji tekstom i slikom predstavlja ljepotu i kulturnu i povijesnu baštinu Republike Hrvatske.

Časopis se besplatno distribuira u svim zrakoplovima flote, na svim letovima i linijama (svim agentima i zastupnicima Croatia Airlinesa u zemlji i inozemstvu, veleposlanstvima i uredima RH, turističkim agencijama u inozemstvu, na svjetskim turističkim sajmovima na kojima sudjeluje Hrvatska turistička zajednica, stranim novinarima te na svim prezentacijama Croatia Airlinesa, dioničarima i istaknutim gospodarstvenicima) te će se na taj način vijest o prvom parfemu s mirisom Plitvica proširiti diljem svijeta.

Prvi parfem posvećen području Plitvičkih jezera. Autohtone mirisne note Plitvica i Like – orhideja, šljiva, mahovina… U prtljagu stavite najljepši dar djevojci, majci, prijateljici… Ponesite komad Hrvatske u svijet – piše u časopisu Croatia Airlines na hrvatskom i engleskom jeziku.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: croatiaairlines.com/PlitviceTimes

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close