VijestiScena

“Paralelni svemiri” Borisa Rogoznice i maštanje o starim ljubavima

Nakon svoje avanture s neponovljivom ljubavi, samozatajni pjevač koji sve više oduševljava svojim radovima vraća se, već sada možemo reći novom uspješnicom.


Paralelni svemiri nova je glazbena storija Borisa Rogoznice. S obzirom je ljubav njegov pokretač i izvor inspiracije, Boris je i ovoga puta nadahnuće za novu pjesmu pronašao upravo u emotivnom trenutku iz prošlosti, odnosno kako se kaže u razmišljanju, “što bi bilo, da je bilo”‘.

“Mislim da ne postoji osoba koja se bar jednom u životu nije zapitala: kako bi moj život danas izgledao da sam otišao nekim drugim stopama, da sam ostao s nekom svojom starom ljubavi? Ta pitanja su vječna pitanja i o njima možemo samo maštati. Ova pjesma je produkt jednog takvog maštanja, te je posvećujem svim ljudima koji će se u njoj moći pronaći”

Boris i za ovu skladbu potpisuje glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo, talentiranog mladog producenta Hit Recordsa Mihaela Bluma, koji je pjesmu obogatio jednom novom energijom i svježinom.

Paralelni svemiri dobili su i prigodnu video priču, za koju je zaslužna Nevena Vukes, u kojoj je staru ljubav utjelovila Michelle Korenić, Miss Istarske županije.

Poslušajte kako izgleda i zvuči ljubavna dilema Borisa Rogoznice!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close