TurizamIzdvojenoPromo

PANEL LIKA CLUBA Ličko-senjsku predstavlja Boris Šuljić, vlasnik hotela i vinarije Boškinac

NA 6. FORUMU OBITELJSKOG SMJEŠTAJA REGIJE LIKA-KARLOVAC

Nastavljamo s predstavljanjem naših panelista!


Boris Šuljić, vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac iz Novalje, jedan je od predstavnika Ličko-senjske županije na panel raspravi Lika Cluba koja će se održati u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac.

Poznato karizmatično ime s hrvatske turističke scene, čiji je restoran i dobitnik Michelinove zvjezdice za vrsnost u pripremanju hrane, ispričati će svoja iskustva iz ove godine, te što planira u (korona) sezoni 2021. godine.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovca i Otočca, u partnerstvu s Prilika Grupom.

Pratite nas u četvrtak 12. studenog s početkom u 10 sati. Panel rasprava će se prenositi online putem livestreama odnosno Youtube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma

Prijavite se na BESPLATNO događanje putem službenog linka Hrvatske gospodarske komore (ŽK Otočac i Karlovac) ovdje: 6. Forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close