KontinentalniTurizamIzdvojenoPromo

PANEL LIKA CLUBA Iz Karlovca nam stiže Hrvojka Božić, ravnateljica Muzeja Domovinskog rata

NA 6. FORUMU OBITELJSKOG SMJEŠTAJA REGIJE LIKA-KARLOVAC

Predstavljamo našu prvu panelisticu koja će nastupiti na 6. Forumu obiteljskog smještaja regije Lika-Karlovac


Hrvojka Božić, ravnateljica Gradskog muzeja Karlovac i voditeljica projekta izgradnje muzeja Domovinskog rata Karlovac-Turanj, jedna je od pet odličnih sugovornika koji će na prvom panelu portala Lika Club razgovarati o (korona) turizmu 2021. godine.

Otvoren u srpnju 2019. godine, Muzej u Turnju je osmišljen kao vjeran prikaz života ljudi i događanja na širem karlovačkom području za vrijeme Domovinskog rata. Osim što predstavlja jako važan dio ponude kulturnog turizma u Karlovcu, posjetiteljima omogućuje da uče i istražuju povijest nastanka samostalne Hrvatske. S nešto više od 46 tisuća posjetitelja u prvoj godini postojanja, Turanj se pozicionirao u sam vrh hrvatske muzeologije što se tiče posjećenosti.

Kako je koronakriza utjecala na djelovanje i posjećenost Muzeja te koje sadržaje planiraju ponuditi posjetiteljima nagodinu, ravnateljica Božić će nam ispričati u četvrtak 12. studenog 2020. godine s početkom u 10:00 sati.

Panel rasprava će se održati u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja, a prenosit će se online putem livestreama – preko Youtube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma.

Prijavite se na BESPLATNO događanje putem službenog linka Hrvatske gospodarske komore (ŽK Otočac i Karlovac) ovdje: 6. Forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close