Ličko-senjska županijaObrazovanje

Pandemija zaustavila uspjehe lovinačkih robotića

S obzirom na situaciju s koronavirusom, ove su školske godine natjecanja u Croatian Makers ligi završila s trećim kolom natjecanja, izvijestio je Kulturno-informativni centar Lovinac na svojim Facebook stranicama.


Svim sudionicima su zbrojeni ostvareni rezultati u kolima u kojima su sudjelovali i temeljem toga su izrađeni ukupni rezultati Lige za školsku godinu 2019./2020.

Lovinački robotići koji djeluju pri Kulturno informativnom centru Lovinac i ove godine su ostvarili najbolji rezultat u regiji Ogulin u svojoj starijoj dobnoj skupini. Vođeni svojim mentorom, Sinišom Radulovićem, marljivo su radili do sredine ožujka. Prošle godine ova su djeca osvojila drugo mjesto na državnom natjecanju.

Možemo samo maštati o rezultatu koji bi ostvarili ove godine da nije nastupila pandemija uzrokovana korona virusom. Čestitamo robotićima i njihovom mentoru, puno sreće iduće školske godine!, navode u KIC-u.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: KIC Lovinac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close