Ličko-senjska županijaObrazovanje

Pandemija zaustavila uspjehe lovinačkih robotića

S obzirom na situaciju s koronavirusom, ove su školske godine natjecanja u Croatian Makers ligi završila s trećim kolom natjecanja, izvijestio je Kulturno-informativni centar Lovinac na svojim Facebook stranicama.


Svim sudionicima su zbrojeni ostvareni rezultati u kolima u kojima su sudjelovali i temeljem toga su izrađeni ukupni rezultati Lige za školsku godinu 2019./2020.

Lovinački robotići koji djeluju pri Kulturno informativnom centru Lovinac i ove godine su ostvarili najbolji rezultat u regiji Ogulin u svojoj starijoj dobnoj skupini. Vođeni svojim mentorom, Sinišom Radulovićem, marljivo su radili do sredine ožujka. Prošle godine ova su djeca osvojila drugo mjesto na državnom natjecanju.

Možemo samo maštati o rezultatu koji bi ostvarili ove godine da nije nastupila pandemija uzrokovana korona virusom. Čestitamo robotićima i njihovom mentoru, puno sreće iduće školske godine!, navode u KIC-u.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: KIC Lovinac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close