LifestyleTechTurizam

Pametna klupa stigla u Smiljan – zahvaljujući Gospićanu Darku Tomrlinu

Danas je u Smiljan stigla pametna klupa koju je u nagradnoj igri osvojio Gospićan Darko Tomrlin.


Da podsjetimo, u listopadu prošle godine Narodni radio je hrvatskim gradovima poklanjao pametne klupe, a za sudjelovanje u nagradnoj igri korisnici su trebali u komentaru na Facebook status Narodnog radija objaviti sliku lokacije gdje bi voljeli vidjeti klupu i kratko objašnjenje zašto je baš tamo potrebna pametna klupa. Odlukom žirija jednu klupu je dobio grad Gospić i to zahvaljujući komentaru Darka Tomrlina, o čemu smo pisali OVDJE.

Riječ je o pametnoj klupi QBen Wave koja ima 4 USB punjača, 2 bežična punjenja, Internet 3G/4G i LED rasvjetu, a koja je postavljena uz stazu pored ispitne stanice u Memorijalnom centru “Nikola Tesla” u Smiljanu.

Moj mali doprinos mojoj voljenoj rodnoj Lici i Memorijalnom centru Nikola Tesla. Od srca mi je drago što sam u nagradnoj igri Narodnog radija osvojio klupu za svoj rodni grad Gospić i što je upravo došla u Smiljan kod Nikole Tesle koji je osvijetlio svijet i izumio 21. stoljeće. Konačno je stigla pametna klupa u Smiljan. Zahvaljujem Narodnom radiju i nadam se da će biti od koristi svim posjetiteljima Centra koji su,  kako sam čuo od djelatnica, već i pitali zašto nema pametne klupe u Centru, rekao je Darko Tomrlin za LIKACLUB.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Darko Tomrlin

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close