Scena

Ovu smo pjesmu najviše slušali u siječnju

Hr top 40, koju bilježi Hrvatska diskografska udruga, jedina je sveobuhvatna službena ljestvica radijskog emitiranja, koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i brojne lokalne postaje.


Prema podacima koje svakog tjedna u vidu ljestvice top 40 bilježi Hrvatska diskografska udruga,najslušanija pjesma u Lijepoj našoj u siječnju bila je ‘Poslije nas’ grupe Pavel. Ona se doduše nijednom nije popela na prvo mjesto, ali je konstantno bilježila visoke plasmane. Konkretno, na dvije tjedne liste bila je druga i još dva puta četvrta

Različiti ukusi u hrvatskim regijama

Treba reći da je poziciji hita mjeseca Pavelu ozbiljno priprijetila sjajna stvar Marina Jurića Čivre i Luminizea ‘Zašto još volim te’, budući da je na zadnje tri liste zabilježila dvije čelne pozicije i jedno drugo mjesto. No, prvi tjedan siječnja ova je pjesma bila tek 18.

Kada je riječ o regionalnim ljestvicama, Pavelov hit je već tri tjedna za redom na čelu u Zagrebu, dok je ‘Zašto još volim te’ isti broj puta bio na čelu u Dalmaciji.

U Slavoniji vlada promjenjivo raspoloženje te je tako u tijeku siječnja, svaki put prvo mjesto zauzela druga pjesma. Po jednom su u ovoj regiji bile najslušanije pjesme Parnog Valjka, Damira Kedže, Pravila Igre, a u posljednjem tjednu Vanna.

U regiji Istra i Primorje cijeli siječanj su slušatelji vjerni svojim Crikveničankama iz Luminizea te je ‘Zašto još volim te’ sva četiri tjedna na čelu liste u ovom dijelu Hrvatske. Pavel također dobro kotira u tom području, budući da cijeli mjesec u Istri i Primorju nije zabilježio slabiji plasman od trećeg mjestu.

Pročitajte više na srednja.hr


 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close