Scena

Ovu pjesmu su Hrvati najviše slušali u rujnu

Svaka pjesma mlade osječke pjevačice Mije Dimšić, bilježi sjajne rezultate. Prvo je top ljestvice prošle godine poharala pjesma ‘Život nije siv’, za koju je Mija nagrađena i Porinom (najbolji video broj), da bi se zatim na vrhove ljestvica tijekom travnja i svibnja ove godine, popela njena pjesma ‘Bezimeni’, piše srednja.hr


Potom je sredinom srpnja izdala pjesmu Sunce, oblak, vjetar, koja se već u prvom tjednu emitiranja popela na treće mjesto Hr top 40, inače ljestvice koju svakotjedno objavljuje Hrvatska diskografska udruga, a koja izlistava 40 najemitiranijih pjesama na preko 130 nacionalnih, regionalnih i lokalnih radio postaja u Lijepoj našoj. Sunce, oblak, vjetar se u vrhu tih ljestvica zadržala sve do sada pa je tako na osnovu plasmana na Hr top 40 zavrijedila i status hita mjeseca rujna.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close