VijestiLifestyleTurizam

Na ovogodišnji Senjski karneval dolaze Jelena Rozga i Lidija Bačić

I ove godine u Senju će se održati Ljetni karneval, 45. po redu u trajanju između 8. i 13. kolovoza. Program počinje danas na Pavlinskom trgu Modnom revijom karnevalskih kostima, dok je sutra na istom mjestu Letnji maškarani šušur.

U srijedu je rock koncert na Trgu Cilnica pod nazivom “Retrock Fest – Senj 2016.”. Za četvrtak je najavljena Mala karnevalska povorka i svečano otvorenje festivala, a u večernjim satima nastupa i Jelena Rozga.

U petak će na Pavlinskom trgu nastupiti švicarska limena glazba Oktaväsumpfer Büsserach, a na Trgu Cilnica nastupa Lidija Bačić i grupa Trend. U subotu je s tvrđave Nehaj polazak velike karnevalske povorke i završetak ovog velikog tradicionalnog okupljanja maškara.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook TZ Grada Senja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close