Scena

Na ovogodišnjem Otočkom valu nastupit će osam natjecatelja

Natjecateljska večer šeste sezone Otočkog vala održat će se 9. prosinca u 19 sati u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.


Osam je ovogodišnjih natjecatelja : Almir Čović (Brinje), Ana Majetić (Otočac), Helen Mandić (Otočac), Iris Jakšić (Otočac), Kristijan Dumenčić (Brinje), Lara Mandić (Korenica), Suzana Burić (Kuterevo) i Tea Ivančević (Otočac) – koji će odmjeriti snage u pjevačkih i scenskim vještinama.

O pobjednicima će, kao i obično, odlučivati tročlani stručni žiri, a posebna nagrada pripast će jednom izvođaču i na temelju glasova publike. U revijalnom programu Otočkog vala 2017. nastupit će prošlogodišnji pobjednici – iz plesne kategorije Mihael Kostelac i iz kategorije pjevača Andrea Mitrović s autorskom pjesmom – te gošća iznenađenja.

Ulaznice za ovu manifestaciji po cijeni od 10 kn bit će moguće kupiti u pretprodaji od 4. do 8. prosinca u prostorijama GPOU-a svakim radnim danom od 8 do 15 sati te na dan manifestacije, sat vremena prije početka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: GPOU Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close