Grad ZagrebScena

Ovogodišnje ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti donosi zanimljiv program

Ovogodišnje ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti donosi šest izvrsnih koncerata, poljsku izložbu Divlji zapad te BEST OF METROPOLIS – projekcije najboljih europskih filmova sezone


U prekrasnom prostoru Muzeja suvremene umjetnosti najavljena je i predstavljena treća sezona Ljeta u MSU. Kao i prethodnih godina i ovogodišnje izdanje ove jedinstvene kulturno – glazbene manifestacije donosi program, koji će ne samo obogatiti zagrebačko ljeto, nego svim pobornicima vrhunske glazbe, filma i umjetnosti donijeti puno nezaboravnih trenutaka i dobrih provoda. Nema sumnje da će Ljeto u MSU svojim programom oduševiti sve one koji vjerno prate ovu lijepu priču i da će ovogodišnje izdanje nadmašiti prethodna dva kako po broju posjetitelja tako i po nezaboravnim avanturama koje nas očekuju u gotovo 40 dana trajanja ove manifestacije.

Ove godine maratonsko ljeto u MSU počinje 16. lipnja nastupom poljskog underground benda Kormorany, koji je na scenu prvi put stupio još početkom 1980-ih godina. Subotnja događanja vrhunskih koncerata započinje grupom Pavel 25. lipnja, a onda slijedi mjesec dana nezaboravnih nastupa najboljih hrvatskih bandova. Tako 2. srpnja nastupiti vječno mladi Pips Chips Videoclips, zatim slijede 9. srpnja odlični Let3, pa 16. srpnja slijedi jedinstveni TBF i za kraj već duboko u ljetu, 23. srpnja nezaboravni Psihomodo Pop.

Koncert grupe Kormorany u četvrtak 16.6. bit će besplatan, a za sve ostale koncerte ulaznice će u pretprodaji vrijediti 85 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti, na blagajni MSU-a i na prodajnim mjestima Eventima, a za Pavel, ukoliko ih budete kupovali na jednoj od 105 Petrolovih crpki u Zagrebu ili okolici, dobit ćete i 10 posto popusta. Deviza Ljeta u MSU-u prošle je godine bila da je svaki koncertni dan bio cjelodnevni praznik kulture, pa će ulaznica za Pavel vrijediti istog dana i za upat u Art-kino Metropolis u sklopu MSU-a, na projekciju španjolske humoristične drame “Savršen dan”, priču o tome što se dogodi kad trojica iz Liječnika bez granica dolaze u bosansko selo riješiti problem zagađenog bunara.

Više na 24sata.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: fashion.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close