VijestiSportTurizam

OVOG VIKENDA Ne propustite prvo izdanje nordijskog hodanja na Pagu!

Otok Pag, poznat kao i Mjesečev otok, posljednjeg vikenda rujna ugostiti će 50 nordijskih hodača, koji će u tri dana obići najljepše dijelove južnog dijela otoka!


Cilj ovog sportsko rekreativnog događaja jest promovirati aktivan način života te upoznati sudionike s prirodnim i kulturnim ljepotama grada i otoka Paga kao i gastronomskom ponudom.

Prvog dana, sudionici događaja hodati će stazom “Sunčani sat”, koja kreće iz Vlašića, a završava kod građevine Sunčani sat, koja pruža očaravajući pogled na Ljubački zaljev i Paški most. Drugog dana, na rasporedu su dvije staze – staza “Putovima Mentora”, sa početnom i krajnjom točkom u Dinjiški te staza “Zagrljaj kamena i vjetra”, koja iz centra grada Paga vodi hodače do krajnje točke sa vizurama otoka u svim smjerovima. Trećeg, posljednjeg dana, iz Šimuna se kreće u svladavanje uspona na Sv. Vid, najviši vrh otoka, gdje sudionike očekuje nagrada u obliku divnih kadrova otoka Paga. Opis svake od staza ovog događaja pogledajte na linku.

Tečaj nordijskog hodanja za prijavljene već je održan u Zagrebu ovog vikenda, a tokom događaja osigurano je vođenje svakom stazom kojom će se kretati hodači.

Uz nordijsko hodanje na čak četiri lokacije diljem južnog dijela otoka, svi sudionici će imati priliku degustirati paške delicije te uživati u zabavnom večernjem programu!

Događaj se održava u suorganizaciji Turističke zajednice grada Paga i obrta Nordijsko hodanje, a sve informacije možete pronaći na Facebook stranici Turistička zajednica grada Paga/Pag Tourist Board.

4 staze, 3 dana, 2 štapa i 1 nezaboravno iskustvo… Vidimo se na Pagu od 27. do 29. rujna!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Silvija Zoković

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close