NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Ovo su Škorini ljudi u devetoj izbornoj jedinici u kojoj je i Ličko-senjska županija

DOMOVINSKI POKRET

Miroslav Škoro i Domovinski pokret u nedjelju su Državnom izbornom povjerenstvu predali liste za parlamentarne izbore.


Predlagatelji listi za deset izbornih jedinica su Domovinski pokret Miroslava Škore, Hrvatski suverenisti, Blok za Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka, HRAST – pokret za uspješnu Hrvatsku, Stranka umirovljenika i Zelena lista.

Miroslav Škoro će biti na čelu liste druge izborne jedinice. U prvoj izbornoj jedinici listu će predvoditi Zlatko Hasanbegović, treću Davor Dretar, a četvrtu Vesna VučemilovićIvan Penava bit će nositelj u petoj izbornoj jedinici, a u šestoj Stjepo Bartulica. Sedmu će predvoditi Slaven DobrovićKarla Korta bit će prva na listi u osmoj. Desetu će nositi Ruža Tomašić, a u 11. će na čelu biti Željko Glasnović.

Devetu izbornu jedinicu koja obuhvaća Ličko-senjsku županiju, Zadarsku županiju, Šibensko-kninsku županiju i sjeverni dio Splitsko-dalmatinske županije predvodit će zastupnik Hrasta Hrvoje Zekanović.

Na listi se nalaze i novinarka Karolina Vidović Krišto, zadarski liječnik Damir Biloglav, hrvatska braniteljica i doktorica znanosti Ljiljana Zmijanović, brigadir Danijel Kotlar, gospićka doktorica Mirjana Vrkljan Radošević, kiparica Ljubica Buble Dragojević, diplomirani teolog Igor Friedrich…

Lista za IX. Izbornu jedinicu izgleda ovako:

1. Hrvoje Zekanović
2. Josip Jović
3. Karolina Vidović Krišto
4. Damir Biloglav
5. Ljiljana Zmijanović
6. Danijel Kotlar
7. Mirjana Vrkljan Radošević
8. Babić Mirjana
9. Anđelko Duvančić
10. Frane Tokić
11. Ljubica Buble Dragojević
12. Tomislava Jergan
13. Igor Friedrich
14. Ante Fuzul

 


 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close