LokalnaPolitika

OVO NISTE OČEKIVALI Milinović popustio, HDZ slaže novi Proračun Ličko-senjske županije!

Nakon što je po peti put odgođeno izglasavanje Proračuna, došlo je do dogovora


Peta blamaža ličkih političara iz Skupštine Ličko-senjske, urodila je plodom. Nakon jučerašnje pete odgode donošenja Proračuna, Darko Milinović došao je na hitan sastanak u Zagreb kako bi zatražio mogućnost isplate plaća 260 zaposlenika Ličko-senjske županije. Premijer Plenković i ministar Kuščević primili su ga, nakon čega su se stavovi znatno približili, a i plaće će biti isplaćene.

Već danas, župan Milinović povukao je svoj Proračun, i kreće se u slaganje zajedničkog proračuna župana i predsjednika HDZ-a Kustića. Kao što su neki očekivali, a prvi je na to upozorio načelnik Općine Plitvička jezera Kovač, vrlo vjerojatno će na kraju ipak doći do dogovora između “starog” i “novog” HDZ-a. Milinović je ovaj put popustio, a proračun će čini se slagati Hrvatska demokratska zajednica.

Novi proračun mora biti donesen do kraja mjeseca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close