Društvene mrežeTech

Ovih 98 stvari Facebook zna o vama

U okviru svoje izuzetno agresivne politike oglašavanja, Facebook prati vaše “korake” na internet, skuplja osobne podatke o svom svakom korisniku koje uključuju i najveće događaje u životu i interese.


Jeste li udati/iženjeni? Jeste li tek stigli sa odmora? Planirate li trudnoću? Sve su ovo stvari koje Facebook zna o vama ukoliko ste, naravno, postavili nešto vezano za ovu tematiku. Tu su i stvari koje ne stavljate na ovu društvenu mrežu, a koja je ipak poznata, piše The Washington Post.

Ukoliko vas zanima, donosimo vam stvari koje Facebook želi znati o vama ili već ima u svojim serverima i to koristi za oglašavanje.

Lokacija
Godine
Generacija
Spol
Jezik
Nivo obrazovanja
Područje interesa
Škola
Etnička pripadnost
Prihodi i vrijednost imovine
Vlasništvo nad nekretninom i tipom nekretnine
Vrijednost nekretnine
Veličina imovine
Kvadratura kuće/stana/vikendice
Kada je nekretnina sagrađena
Sastav domaćinstva
Korisnici koji imaju godišnjicu u narednih 30 dana
Korisnici koji žive van doma ili obitelji
Korisnici koji su prijatelji s nekim tko ima godišnjicu, tek se vjenčao ili zaručio, nedavno preselio na drugo mjesto ili ima uskoro rođendan.
Korisnici koji imaju veze na daljinu

Pročitajte više na n1info.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close