Film i TV

Ove slavne osobe ni fizički nedostatci nisu spriječili da postanu zvijezde!

Uvijek se radujemo zbog ljudi koji su uspjeli postići uspjeh i koji su pravi dokaz da čak ni fizički nedostaci nisu nikakva prepreka za odustajanje.


Ove slavne osobe često su se susretale s osudama javnosti zbog svojih fizičkih nedostataka, no to ih je samo učinilo jačima i fokusiranijima na vlastite ciljeve. I uspjeli su.

610px-peter_dinklage_2012_cropped

Peter Dinklage

Slavni glumac živi je dokaz da su talent, posvećenost poslu i karizma puno važniji od nedostatka visine. Peter je rođen s ahondroplazijom, nasljednom bolešću koja se ispoljava patuljastim rastom. No to ga nije spriječilo da postane jedna od omiljenih zvijezda ‘Igre prijestolja’, ‘X-Men’ filmova i ‘Kronika Narnije’.

Sylvester Stallone

Slavnom su glumcu pri rođenju liječnici oštetili facijalne živce. To je rezultiralo djelomičnom paralizom donje lijeve strane lica i trajnim oštećenjem govora, no očito ovaj nedostatak nije utjecao na njegovu uspješnu karijeru glumca

Pročitajte više na net.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close