Turizam

Ove otoke možete unajmiti, cijena prava sitnica!

Na Angra dos Reis u Brazilu, za sitnicu od samo 6000 kuna na noć možete dobiti čak dva otoka, povezana mostom…


Ako vam je životni san unajmiti otok i na njemu provesti ljetovanje, na raspolaganju je pregršt lokacija diljem kugle zemaljske. Koliko si ih možemo priuštiti, to je već druga priča. Ipak, neki otoci i nisu toliko nedostižni. Pročitajte što nude neki od zanimljivijih otoka i koja im je cijena noćenja.

1. Otok Popa, Panama
Cijena: 1170 kuna/noć

Ovaj otočić u arhipelagu Bocas del Toro ima svoj restoran, bar, bazen i mnoštvo aktivnosti s kojima se možete baviti tijekom dana. U goste bi vam mogli navratiti lokalci, kapucinski majmun Toutie i njegov prijatelj, vjeveričasti majmun Maki. Noću bi vas mogli posjetiti i aligatori. Možda je zato cijena najma tako niska.

2. Otok Brother, El Nido, Filipini
Cijena: 3 tisuće kuna/noć

Bratski otok možete unajmiti preko Airbnb-a. Na ovaj otok, prepun bijelog pijeska i drveća kokosa, možete povesti cijelu ekipu jer dvokatnica na otoku može smjestiti do 10 ljudi u 5 spavaonica.

3. Angra dos Reis, Ilha Grande, Brazil
Cijena: 6100 kuna/noć

Za sitnicu od samo 6000 kuna na noć možete dobiti čak dva otoka, povezana mostom. Dvije kuće, dvije terase uz obalu. A ako vam osama dosadi, za samo dva sata ste u Riju. U glavnoj kući 4 su spavaonice, u manjoj dvije, a na obali vas čeka i pet kanua.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close