SportScena

Ove nedjelje ILINJA u Sincu

Ove godine održati će se još jedna popularna narodna svečanost i zabava – “Ilinja u Sincu”. Organizator svečanosti je KUD Lipa Sinac.

20. srpnja 2014., ove nedjelje u Sincu kod Otočca, organizatori su pripremili bogati cjelodnevni program. Svete mise predvodi vlč. Josip Šimatović a održati će se u 12.00 i 18.00h. Dječja olimpijada počinje u 17.00h kod pozornice. Svečani mimohod ide od Crkve sv. Ilije do Trga prijateljstva u 19.30h.

Pri završetku mimohoda dolazi se na Trg prijateljstva gdje sve goste čeka nastup KUD-ova u 20.00h. Prijatelji i gosti su: KUD Frankopan (Bosiljevo), KUD sv. Mihovil (Galovac), KUD Vesela šokadija (Gundinci – Slavonski Brod). Osim njih nastupiti će i tamburaški zbor KUD-a Lipa Sinac.

Večernji koncert u 22.00h možete poslušati u svirci Bivium banda do ranih jutarnjih sati.

ilinja

 

Tekst napisala: UL

Photo: KUD Lipa Sinac / www.skyscrapercity.com 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close