VijestiScena

I ove godine Poslovni uzlet u Vinkovcima – u vrijeme Vinkovačkih jeseni

Nakon što je Grad Vinkovci u suradnji s Poslovnim dnevnikom u travnju prošle godine organizirao Poslovni uzlet grada Vinkovaca, motivirani dobrim rezultatima isti partneri ojačani Vukovarsko-srijemskom županijom, na ovogodišnjim 51. Vinkovačkim jesenima, 10. rujna organiziraju Poslovni uzlet grada Vinkovaca i Festival gospodarstva, obrta i OPG-ova, a sve u sklopu Jesenskog sajma gospodarstva i poduzetništva na kojemu će svoje proizvode i usluge predstaviti 60-ak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

“U suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Gradom Vinkovcima, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. U sklopu edukativnog dana održat će se panel diskusija na temu Potpore u gospodarstvu Vukovarsko – srijemske županije i Grada Vinkovaca, a po završetku diskusije program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima će se moći saznati kako pravilno raspolagati novcem, te sve o strateškom marketingu. Biti će održana prezentacija o Vinkovcima, kao jednom od najstarijih gradova u Europi. Za kraj je pripremljena edukacija na temu Strategija upravljanja ljudskim potencijalima” – kaže Dražen Novak, stručni suradnik za odnose s javnošću Poslovnog dnevnika.

Novak dodaje kako je manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

“Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu i uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine” – poručuju iz Poslovnog dnevnika i pozivaju zainteresirane da svoju prijavu mogu osigurati na linku ili na e-mail [email protected]

“Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova je najveća nacionalna manifestacija koja okuplja lokalne i nacionalne male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove s ciljem predstavljanja, popularizacije i prodaje njihovih proizvoda” – ističe Dražen Novak i podsjeća da manifestacija ima izložbeno-prodajni karakter gdje izlagači predstavljaju svoje proizvode i usluge. Kako bi se Vinkovčani i njihovi gosti odmorili od kulena, kulenove seke, slanine, čvaraka i drugih slavonskih specijaliteta, poznati kuhar Branko Ognjenović u Slavonskom sokaku će za sve nazočne pripremati tjesteninu s plodovima mora, a dan ranije u Glavnom šatoru s početkom u 22,30 sati koncert će održati popularni Ivan Zak.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close