VijestiSport

Ove godine četvrti po redu turnir “Heroji Domovinskog rata” u Karlobagu

Četvrti Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ u Karlobagu povodom proslave Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja održati će se  02. i 06. kolovoza 2016 godine. Polaganje vijenaca, paljenje svijeća, misa zadušnica i izvlačenje skupina malonogometnog turnira održati će se 02. kolovoza 2016 sa početkom u 18:30 sati, dok će se dugo iščekivani malonogometni turnir na Općinskom igralištu Laktinac u Karlobagu se održati 06. kolovoza 2016. sa početkom u 16:00 sati odlučeno je to na sastanku članova organizatora turnira MNK Karlobag sa Općinom Karlobag i Turističkom zajednicom Općine Karlobag.

Malonogometni turnir i ove godine će biti zatvoren za prijave, na turniru će sudjelovati ukupno osam momčadi koje će dobiti pozivnice od organizatora za sudjelovanje na turniru. Osim momčadi biti će raspoređeno u dvije skupine po četiri momčadi, prvoplasirane momčadi u skupini igrat će finale turnira dok će drugoplasirane momčadi u borbu za treće mjesto. Branitelj naslova iz 2015. godine je momčad Specijalne policije Tigrovi iz Gospića.

Turniru će i ove godine prisustovati mnogi uvaženi gosti i uzvanici a očekuje se i preko 500 gledatelja i posjetitelja malonogometnog turnira. I ove godine nadamo se što većem odazivu brojnih sponzora i donatora koji će nam pomoći u organizaciji turnira. Početkom srpnja otvoriti će se i službena facebook stranica na kojoj ćemo objavljivati sve informacije.

Organizatori još jednom zahvaljuju svim članovima MNK Karlobaga, zamjeniku načelnika Općine Karlobag Borisu Smojveru te direktorici Turističke zajednice Karlobag Ivanki Šegoti koji su se odazvali sastanku sastanku.

4.MALONOGOMETNI TURNIR „HEROJI DOMOVINSKOG RATA“ – PROGRAM:


02.08.2016. (utorak)

18:30/ Polaganje vijenaca, paljenje svijeća (Crkva Sv Karla Boromejskog Karlobag)

19:00/ Misa zadušnica (Crkva Sv Josipa Karlobag)

20:30/ Izvlačenje skupina malonogometnog turnira (Općinska vijećnica Karlobag)

06.08.2016. (subota)

16:30/ Program otvaranja turnira

17:00-23:00/ Utakmice po skupinama

23:00/ Program za Heroje

23:30/  Utakmica za 3. mjesto

00:15/  Finale turnira

00:45/ Dodjela nagrada

01:00/ Program zatvaranja turnira

01:00-3:00/ Glazbeni program

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: MNK Karlobag

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close