Moda

Ove boje pristaju baš – svakome!

Ljubiteljice crne ne bi trebale brinuti jer je ona jedna od boja koja svima pristaje, piše 24sata.hr


Crna, tamnoplava, ljubičasta, smeđa i siva boje su koje jednako dobro pristaju svim ženama, a svaka od njih šalje i određenu poruku!

1. Crna

Ova boja stoji dobro svakoj ženi. U njoj ćete izgledati elegantno i profesionalno. Crna se odlično slaže i sa drugim bojama, zbog čega je poprilično zastupljena u svakom ormaru.

2. Tamnoplava

Tamnoplava šalje poruku ugode, sigurnosti i odgovornosti. Odlično pristaje svim ženama, a volimo je jer se dobro kombinira s gotovo svim bojama.

3. Siva

Iako vam se može činiti da je ova boja pomalo dosadna, ona dobro stoji svim pripadnicama ljepšeg spola. Njena neutralnost je ono što joj daje posebnu čar, a ako je iskombinirate s jarkim bojama poput crvene, žute i narančaste ona definitivno više neće djelovati nimalo dosadno.

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close