Scena

Ovdje možete besplatno skinuti novi album Dubioze kolektiva

Grupa Dubioza kolektiv objavila je u petak 5. veljače album “Happy Machine” s opcijom za besplatni download, a 20 minuta od objavljivanja ‘pao’ im je server službene stranice koji je ubrzo vraćen u funkciju.


“Happy Machine” preuzet je do sada skoro 43 tisuća puta s Dubioza.org koja je na dan objave sedmog albuma ‘padala’ nekoliko puta zbog opterećenosti servera.

Inspiracija za “Happy Machine” razvijala se tijekom dvije godine uslijed raznih događaja: protesta u istanbulskom Gezi Parku, uhićenja osnivača The Pirate Baya, sirisjke izbjegličke krize…

Na albumu gostuju Manu Chao, Benji Webbe iz Skindreda, talijanski trubač i pjevač Roy Paci, punjabi pjevač BEE2, katalonski ska-rumba bend La Pegatina i Dzambo Agusev, trubač iz Makedonije.

“Happy Machine” dostupan je za besplatni download preko Dubioza.org.


Tekst: muzika.20minuta.hr

Foto: Dubioza Facebook

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close