Dom

Ovako ćete prepoznati Gospodina Pravog!

Jeste li se ikada zapitale kako možete prepoznati Gospodina Pravog? Kako sa sigurnošću znati da je vaš partner uistinu prava osoba za vas? To zapravo i nije tako teško kao što mislite. Donosimo vam listu osam univerzalnih kvaliteta koje ima svaki dobar frajer


1. Ljubazan je prema svima
Bez obzira na to ima li dobar ili loš dan, uvijek je jednako pristojan i ljubazan prema tebi i prema svim drugim ljudima. Njegovo raspoloženje nikada ne utječe na tu kvalitetu.

2. Prihvaća vas u potpunosti
U njegovoj blizini ne morate se pretvarati ili glumiti nego se njega se možete opustiti bez ikakve brige da će vas osuđivati zbog vašeg mišljenja ili vaših odluka.

3. Nasmijava vas
Bez obzira na to koliko se loše osjećate, on uvijek dopire do sreće u vama i izvlači ju na površinu. Želi vas oraspoložiti bez obzira na sve i ne staje dok ne vidi smiješak na vašem licu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close