Turizam

Puno dobre zabave i vrhunske glazbe na kantunima starog grada Raba

Jedan otok, pet kantuna, a na kantunima staroga grada Raba – puno dobre zabave i vrhunske glazbe od ovog četvrtka 15.6. za sve posjetitelje – “KANTUNA”! A već na samom početku, vrhunska glazbena poslastica: Koncert LE MONTMARTRE – Večer velikana francuske šansone!


U četvrtak 15.6. u 21:00 morate stoga biti na lokalitetu srednjovjekovne bazilike svetog Ivana i po prvi puta pod rapskom mjesečinom doživjeti Becauda, Aznavoura, Brela, Montanda, Moustakija, Dassina u izvedbama vrhunskih glazbenika sastava La Boheme (Marjan Krajina, harmonika, Ranko Purić, brač, Antun Stašić, violina, Pere Ištvančić, bas) pod vodstvom sjajnog glazbenika i interpreta Radovana Prstačića.

No to nije sve, jer ostala tri dana na Kantunu svjetla – u parku Dorka očekuje vas Matija Cvek koji se nedavno vratio s Eurovizije gdje je pjevao prateće vokale Jacquesu Houdeku, a na Kantunu svjetla izvodi atraktivan izbor pop, soul i R’n’B hitova.

Za to vrijeme na starogradskoj Pjaceti – Kantunu susreta – uživanje u vrhunskim izvedbama priprema sjajna pjevača i gitaristica Gordana Marković. Ova izuzetna glazbenica, inače članica grupe Auguste, oduševljava sve prisutne svojim izvedbama, stoga je zabava – zagarantirana!

Vrhunske izvedbe na Pjaceti, a u čarobnom ambijentu Skrivenoga kantuna – Mahačeve vile, uz pogled na Uvalu sv. Eufemije, uz čašu dobroga vina i fetu pršuta uživajte u sjajnim obradama najpoznatijih modernih hitova koje donosi pjevačica Lucija Jakelić.

Sva tri dana kantuni su otvoreni od 18 do ponoći, cijelo vrijeme očekuje vas dobra zabava, a živa glazba od 20:30 sati nadalje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close