Scena

Ovaj tjedan dva zanimljiva događanja u Memorijalnom centru “Nikola Tesla”

Memorijalni centar “Nikola Tesla” u Smiljanu ovaj tjedan će ugostiti dva zanimljiva događanja – Smaragdni eko film festival i Nikola Tesla EV Rally Croatia 2018.


Utorak, 5. lipnja –  Smaragdni eko film festival (SEFF)

Smaragdni eko film festival je jedinstveni putujući festival filmova o zaštiti prirode i okoliša koji organizira EKS – ekološko kulturna scena iz Hrvatske Kostajnice. Ovogodišnje jedanaesto izdanje počinje otvorenjem festivala u Gospiću, 4. lipnja u Kulturno Informativnom Centru s početkom u 21:00 sati.

Po prvi put festival će se održati i u Memorijalnom centru “Nikola Tesla” u Smiljanu, 5. lipnja s početkom u 14:00 sati. Filmovi će se prikazivati u 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00 te 19:00 sati. Za posjetitelje koji će doći u Memorijalni centar na film festival ulaz će biti besplatan. Ako posjetitelji naknadno žele obići i postav u Rodnoj kući Nikole Tesle, ulaznicu mogu kupiti na blagajni Centra.

Subota, 9. lipnja – Nikola Tesla EV Rally Croatia 2018

Petu godinu za redom održava se najtiši reli na svijetu. Memorijalni centar “Nikola Tesla” Smiljan jedna je od etapa. Predviđeno vrijeme dolaska sudionika relija je 9. lipnja11:30 sati. Najavljen je dolazak oko pedeset Tesla auta.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close