HrvatskaVijesti

“Ova pjesma te ne laže” novi je singl Darka Domijana

Legenda hrvatske glazbene scene, Darko Domijan, objavio je odličan novi singl “Ova pjesma te ne laže” za koji je snimljen i prekrasan spot.


Vjeran svom glazbenom izričaju, on i dalje pjeva o ljubavi, a ovom pjesmom još jednom potvrđuje da je nepopravljivi romantik i majstor ljubavnih balada. Dovoljno o tome govore stihovi:
“Ako vrijeme suze briše
i na lice osmijeh vraća
što mi vrijedi kad te nema
i u život mi ne svraćaš”
Autor glazbe je Marin Seko, tekst je napisao Ivan Palac, a za aranžman i produkciju pobrinuo se Branko Glavan. Iako je tematika pjesme tužna, Darko Domijan svojom prepoznatljivom interpretacijom i vokalom kojeg svi pamte ipak daje nadu i vjeru u nepobjedivost ljubavi.

Nema sumnje da će se mnogi njegovi obožavatelji pronaći u ovoj pjesmi, jer vjerojatno ne postoji nitko tko barem jednom nije bio ostavljen, tužan i sam, a svejedno nije izgubio vjeru u ljubav.

Spot su zajedničkim snagama napravili Rikard i Damir Jadan. Cijela radnja i svi kadrovi pomalo su sjetni i odlično prilagođeni atmosferi cijele pjesme, a Darko Domijan je svojim iskustvom i emocijama pjesmi dao jednu novu dimenziju.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close