LifestylePolitika

Ova hrvatska općina je ukinula rad nedjeljom

Slavonska Općina Ivankovo ukinula je rad nedjeljom, a njihove trgovine i pekarnice neće raditi ni blagdanom. Mještani Ivankova, Retkovaca i Prkovaca od sada će nedjelje provoditi u krugu obitelji, piše 24sata


Novom odlukom zadovoljni su i mještani i oni koji su radili nedjeljom u trgovinama. Kažu, nema tog novca koji može platiti slobodnu nedjelju.

Zato će, kažu u Ivankovu, u Sabor s inicijativom za promjenu zakona. Jer nakon što su vijest objavili na društvenim mrežama – potpora im stiže sa svih strana.

Podsjetimo, Načelnik općine Ivankovo Marko Miličević uputio je ranije poziv vlasnicima trgovačkih i pekarskih obrta iz Ivankova, Retkovaca i Prkovaca da nedjeljom ne otvaraju svoje trgovine pravdajući to zaštitom obitelji i kršćanskih vrijednosti, a najavio je i mogućnost nadoknade troška.

Razumijem da smo u teškom gospodarskom stanju, ali sam i mišljenja da nikoga neće spasiti ako nedjeljom otvori radnju i proda dva kruha – rekao je Miličević u kolovozu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close