Tech

Ova aplikacija traži dostupnu W-Fi mrežu umjesto vas

Koliko ste se puta našli u situaciji da vam treba internet, a niste mu imali pristup? Jedna je aplikacija konačno riješila taj problem.


Naime, WeFi Pro naziv je aplikacije koja, zapravo, služi kao baza podataka za javne otvorene mreže i hotspotove. Aplikacija je dostupna na Androidu i na iOS-u, a javlja vam koje su najbolje i najstabilnije mreže na koje se možete priključiti u okruženju u kojem se u tom trenutku nalazite.

Osim toga, interaktivna je na način da možete tagirati i pronalaziti nove hotspotove, kao i označavati loše, odnosno stavljati ih na crnu listu. Sadrži bazu podataka od nekoliko stotina milijuna hotspotova diljem svijeta.

Aplikacija radi u pozadini vašega telefona, gasi Wi-Fi kad vam nije potreban, ali i obavještava korisnika ukoliko postoji bolja mreža od one na koju je trenutačno priključen. Osim što pomaže prilikom putovanja, aplikacija je odlična stvar i za uređivanje bežičnih internetskih veza i kod kuće.


Tekst: n1info.com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close