VijestiSport

Outward Bound Zimska pustolovina – zašto zimske praznike ne provesti u prirodi?

Pitate se kamo s djecom tijekom zimskih praznika? Aktivnosti u prirodi nisu rezervirane samo za toplo vrijeme. Outward Bound Hrvatska, organizacija koja se bavi iskustvenim učenjem u prirodi, već više od pet godina za redom organizira petodnevnu “Zimsku pustolovinu”.


Radi se o ekspedicijskom programu za srednjoškolce u edukacijskom centru organizacije u Velikom Žitniku u Lici od 2. do 6. siječnja 2020. Prijaviti se mogu mladi od 15 do 18 godina putem online prijavnice na web-stranici organizacije.

Outward Bound programi doživljajne pedagogije temelje se na metodama iskustvenog učenja u prirodi, koje polaznika smješta izvan udobnosti svakodnevnog života, suočava ga s novim, nepoznatim situacijama u prirodnom okruženju i potiče razvoj njegovih sposobnosti.

Program predstavlja intenzivno iskustvo i stvara rješavanju problema i suočavanju s izazovnim situacijama. Svrha programa je da mladi vještine i stavove koje su stekli tijekom programa prenesu i primjenjuju i u budućnosti u svakodnevnom životu. Radi se na razvoju samopouzdanja, samostalnosti, ustrajnosti, komunikacijskih vještina, odgovornosti, sposobnosti za suradnju i prilagodljivosti.

Program je sufinanciran od Ministarstva znanosti i obrazovanja i održava se u sklopu projekta „Outward Bound – Programi doživljajne pedagogije za mlade”.

Za više informacija posjetite: https://www.outwardboundcroatia.com/obc-zimska-pustolovina
sijecanj-2020/

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close