VijestiLifestyle

Outward Bound Croatia poziva na obiteljsko druženje u Velikom Žitniku!

Outward Bound  Croatia stoga poziva sve zainteresirane sudionike da im se pridruže na Family eventu u Velikom Žitniku u subotu, 30. studenog od 11:00 do 14:00 sati.


U sklopu projekta  European Solidarity Corps , trenutno je u Velikom Žitniku smješteno 12 volontera iz cijele Europe koji provode aktivnosti uglavnom vezane uz neformalno obrazovanje i strane jezike, a zajedničkim snagama odradili su i dvije kratke volonterske akcije u lokalnoj udruzi Pčelice.

U subotu, 30. studenog, u Centru u Velikom Žitniku održat će se Family event, odnosno druženje s bivšim i potencijalnim budućim polaznicima programa i njihovim obiteljima, a pozvani su naravno i svi zainteresirani. Druženje će trajati  otprilike 3 puna sata (11:00-14:00) uz različite timske i natjecateljske igre na otvorenom.

Djeca i roditelji dobit će priliku upoznati se s radom udruge te se istovremeno zabaviti, povezati i naučiti nešto. Neke od aktivnosti provest će volonteri pa će djeca imati priliku prakticirati strani jezik, pitati ih o zanimljivostima njihovih zemalja ili naučiti neke uobičajene fraze na 7 različitih jezika.

S različitim organizacijama, institucijama i lokalnim stanovništvom grada Gospića već godinama uspješno surađujemo pa bismo kroz ovaj volonterski projekt voljeli zahvaliti na višegodišnoj podršci  te istovremeno uz interkulturalnu razmjenu znanja i iskustava doprinijeti lokalnoj zajednici i pokazati im što kao udruga radimo i kakve metode koristimo, poručili su iz Outward Bound Croatia.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Outward Bound Croatia

Povezane objave

Back to top button
Close