Lifestyle

Outward Bound Croatia poziva mlade na pustolovinu u Šagovini Cerničkoj!

Od 3.–10.7. Outward Bound Croatia (OBC), organizira 8-dnevnu Ljetnu pustolovinu za mlade u Šagovini Cerničkoj u blizine Nove Gradiške.


Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bound-a – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi, koja već 75 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta. OBC već 12 godina provodi ovakve jedinstvene programe u Hrvatskoj. Outward Bound programi prepoznati su od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucija. Sa grupama rade licencirani Outward Bound instruktori.

Program se prvi put provodi na novoj lokaciji: Škola u prirodi u Šagovini Cerničkoj. Mladi iz cijele Hrvatske sudjelovat će u zanimljivom programu iskustvenog učenja u prirodi utemeljenom u doživljajnoj pedagogiji. Tijekom 8 dana bez tehnologije kroz timske zadatke, grupni rad i izazove u prirodi (orijentacija, noćenje u prirodi, kuhanje na vatri), mladi će razvijati osobne i socijalne vještine, te vještine snalaženja u prirodi.

Program je izvrsna opcija za mlade da provedu dio Ljetnih praznika u kvalitetnom okruženju i nauče više o svojim sposobnostima, osobnoj odgovornosti i timskom radu te steknu nova prijateljstva i lijepe uspomene, izjavljuje Lana Novosel, voditeljica projekta

Program za polaznike od 15-19 godina od 3.-10.7. provodi se u sklopu projekta „Prihvati izazov – spoznaj sebe“, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Detalje o programu i prijavni obrazac pronađite OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close