Ličko-senjska županijaPolitika

Otvoreno pismo objavljeno na našem portalu ne odražava stavove Koordinacije braniteljskih udruga plitvičkog kraja

Na portalu Lika Club 30.12.2017. godine objavljen članak pod nazivom “Branitelji s Plitvica poručuju ministrima Ćoriću i Medvedu: Zgroženi smo tko se javio na natječaj za ravnatelja NP Plitvička jezera!” u kojemu je objavljeno otvoreno pismo naslovljeno na ministra hrvatskih branitelja gospodina Tomu Medveda i ministra zaštite okoliša i energetike gospodina Tomislava Ćorića, a koje potpisuje “Grupa branitelja sa Plitvičkih jezera”.


Koordinacije braniteljskih udruga plitvičkog kraja u priopćenju na svojoj Facebook stranici upozorila je da pismo objavljeno u spomenutom članku ne odražava njihove stavove te da se ograđuje od bilo kakve povezanosti s pismom.

Redakcija portala LIKACLUB ispričava se čitateljima i Koordinaciji braniteljskih udruga plitvičkog kraja zbog nastalog nesporazuma. Iako je pismo bilo potpisano sa “Grupa branitelja sa Plitvičkih jezera”, a ne “Koordinacija braniteljskih udruga plitvičkog kraja”, čitatelji su mogli pomisliti da se radi o jedno te istoj skupini. Zbog nemogućnosti provjere autora pisma, članak je uklonjen s portala.

Ovim putem ispričavamo se i svim prozvanim akterima koji su navedeni u tekstu “Branitelji s Plitvica poručuju ministrima Ćoriću i Medvedu: Zgroženi smo tko se javio na natječaj za ravnatelja NP Plitvička jezera!”“.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close